رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، از برگزاری جلسه هماندیشی با مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها به منظور برپایی بیمارستان صحرایی در استان خبر داد.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، از برگزاری جلسه هماندیشی با مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها به منظور برپایی بیمارستان صحرایی در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، رئیس این مرکز، بیان داشت: مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه دو وظیفه تقویت همکاریهای بین بخشی و جلب مشارکتهای مردمی را بر عهده دارد و به نوعی پلی ارتباطی برای رفع مشکلات بین بخشی در سطح استان است.
دکتر علی موسوی زاده تصریح کرد: هرگونه تفاهم نامه با خیرین سلامت در سطوح مختلف دانشگاه، می بایست با اجازه اداره خیرین سلامت و سازمانهای مردم نهاد دانشگاه که ذیل این مرکز است انجام گیرد تا از هر گونه ایجاد مشکلات حقوقی ممانعت به عمل آید.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت ضمن اشاره به برپایی بیمارستان صحرایی در استان، تأکید کرد: شبکه های بهداشت و درمان در شهرستانها میبایست با بیماریابی صحیح و غربالگری آنان آمادگی لازم برای برپایی بیمارستان صحرایی در هر یک از شهرستانها که بر اساس اولویت تعیین خواهد شد را داشته باشند.
به گزارش منبع خبر؛ در ادامه هر یک از مدیران شبکههای بهداشت و درمان، آمادگی خود را برای همکاری در راستای برپایی بیمارستان را اعلام نمودند و در پایان مقرر گردید گردید بر مبنای بیماریابی صورت گرفته و با اولویت مناطق محروم، تعیین مکان بیمارستان صحرایی در جلسات بعدی انتخاب و معرفی گردد.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای نه گانه استان و کارشناسان مرکز سیاستگذاری دانشگاه، در این مرکز برگزار و در خصوص تعیین مکان بیمارستان صحرایی که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با هماهنگی وزارت کشور برپا خواهد شد به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.